Почистване на апартаменти Варна

Почистване на апартаменти Варна 0899 404 707

Почистване на апартаменти
Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти Варна

тел: 0899 404 707

Предлагаме услугите почистване и изхвърляне на отпадъци от вашия дом или офис. Включително обществени сгради, магазини, складове, строителни обекти и други. Ние сме хамали за изхвърляне на битови и строителни боклуци. Гарантираме, че вашите битови или строителни отпадъци биват рециклирани, дарени, или изхвърлени отговорно. Стари ненужни мебели, дивани, секции, гардероби, електроуреди, хладилници, перални, печки, електроника, гуми, отработени масла. Строителни отпадъци, градински отпадъци, матраци, килими, балатуми, бяла и черна техника, телевизори, уредби, компютри, детски играчки, дрехи, кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и др.

Изхвърляне на стари мебели

Голяма част от отпадъците даряваме и рециклираме над 20% от материалите, които събираме са за повторна употреба, рециклиране и отпадъци за производство на енергия (изгаряне). Когато е възможно, даряваме за многократна употреба продукти на местни благотворителни организации. Ние следим за правилното изпълнение на услугите, които предлагаме в град Варна и областта. За почистване на отпадъци в град Варна и Варненска област фирмата ползва здрави чували и изнася строителни и битови отпадъци мебели, покъщнина, от всички етажи дори и без асансьор. Персоналът във фирмата държи на доброто отношение към клиентите, и на бързото и качествено изпълнение на услугите. Фирмата ни предлага изнасяне извозване на стари ненужни боклуци както за юридически така и за физически лица на територията на град. Варна и Варненска област.

Изхвърляне на мебели и покъщнина

Фирмата ни е дългогодишен лидер в областта на хамалските услуги пренасяне. Извозване, изхвърляне на боклуци почиства апартаменти, вили, гаражи, дворове, тавани, мази, изхвърляне на излезли от употреба гуми, отработени масла, акумулатори и други. Персоналът ни е добре обучен и екипиран с професионални инструменти за всякакъв вид демонтиране, извозване, изнасяне и изхвърляне на мебели и покъщнина. Разполагаме с няколко вида камиони за извозване на отпадъци. Поради това можем да отговорим на всяко предизвикателство свързано с изнасяне, почистване, извозване.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*