Кърти Чисти Извозва Бургас

"Къртачи ООД" кърти, бетон, Бургас 0898 55 30 80

Кърти Чисти Извозва
Кърти Чисти Извозва

„Къртачи ООД“ кърти, бетон, Бургас 0898 55 30 80

„Къртачи ООД“ се занимава с професионални къртачни услуги за гр. Бургас и Бургаска област. Кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж конструкции. Пробиване на всякакъв вид дупки, събаряне на сгради, къртене на камък, тухла, фаянс, теракота комин. Панел, къртене на бани и тоалетни, комини панелни стени и извозване на строителни отпадъци на достъпни цени на клиента за Бургас и региона.

Kъртене почистване и извозване

Ние сме водеща фирма за къртене, почистване и извозване на територията на град Бургас. В стремежа си да постигне съвършенство и професионализъм притежаваме голям ресурс от професионални къртачни, пробивани и металорежещи машини. Фирмата Кърти Чисти Извозва в град Бургас и черноморието. За професионално къртене на бетон, камък, тухла. Демонтаж, пробиване, почистване и извозване на територията на град Бургас. Разполагаме и с няколко камиона. Персоналът във фирмата е добре екипиран и обучен за всякакъв вид къртене.

Къртене по-частни домове

Предлагаме услугите Кърти Чисти Извозва както за юридически така и за физически лица на територията на град Бургас и Бургаска област. В случаите, когато се налага къртене по-частни домове, апартаменти, офиси и гаражи, в жилищни блокове се заема професионален екип оборудван за професионално, чисто и безопасно къртене. Ние следим за правилното изпълнение на къртачните услуги в град Бургас и за стриктното спазване на часовете разрешени за шум. За почистване на отпадъци в град Бургас и Бургаска област фирмата ползва здрави чували и изнася строителни и битови отпадъци от всички етажи дори и без асансьор.

Извозване на строителни и битови отпадъци

За извозване на строителни и битови отпадъци ползваме няколко вида камиони: малък до 1 тона среден до 3 тона и голям до 7 тона. Персоналът във фирмата държи на доброто отношение към клиентите, и на бързото и качествено изпълнение на услугите кърти, чисти, извозва. Къртене, пробиване, почистване, събаряне на сгради. Демонтаж метални конструкции. Демонтаж остъкления на балкон, къртене на замазка, мазилка, фаянс, теракота и други за град Бургас и Бургаска област. Със своята добра организация, постоянство и професионализъм в къртачните услуги сме желан партньор на пазара за къртене в град Бургас и Бургаска област. Множеството завършени проекти обогатиха опита за къртене, почистване и извозване ни затвърдиха позициите и доброто име на фирмата в Бургаска област.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*