Извозване на кухненски мебели Варна.

Изхвърляне на кухненски мебели Варна тел: 0899 404 707

Демонтаж изнасяне и извозване на кухненски мебели
Демонтаж изнасяне и извозване на кухненски мебели

Когато се налага да преобразите кухнята си с ново обзавеждане. Поръчвайки нова кухня, остава въпроса: какво да правим със старата кухня? Необходимо е да я демонтирате и изнесете. Как да направите правилно това? За да не експериментирате е добре да се обърнете към специалисти. Нашата компания, е лидер по предоставянето на подобни услуги.

Нашите специалисти ще дойдат в удобно за вас време и ще свършат своята работа професионално и качествено. Демонтажът на кухнята се извършва от майстори с използването на специални инструменти.

Процесът на демонтаж отнема до няколко часа. Първо де монтажниците ще смъкнат горните шкафчета и ще ги разглобят. След това ще демонтират останалите детайли и ще ги натоварят на камиона. Имайте предвид, че извозване на стара кухня или изхвърляне на стари мебели самостоятелно ще е доста сложно, ще се наложи да търсите помощници, транспорт и място за изхвърляне. Не забравяйте за околната среда. Не изнасяйте старата мебел и битова техника в контейнерите за боклук на двора, зад блока, където играят вашите деца. Хамалите ще свършат всичко бързо и без излишни проблеми за вас. Обърнете се към нашата компания и вие ще бъдете спокойни, че всичко ще бъде свършено на високо ниво.

тел: 0899 404 707

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*