Кърти разбива пробива Бургас

Професионални къртачни услуги за град Бургас. Къртене на бани и тоалетни, вратопрозорци, комини панелни стени изнасяне и извозване на строителни и битови отпадъци. На достъпни цени за клиента.

КЪРТИ БЕТОН БУРГАС

Кърти чисти извозва, пробива, реже бетон и тухла, замазка, фаянс, теракот, мозайка, остъкления метални и дървени конструкции събаря сгради. Кърти Чисти Извозва.

„Къртачи ООД“ кърти, бетон, Бургас и областта

„Къртачи ООД“ се занимава с професионални къртачни услуги за гр. Бургас и Бургаска област. Кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, къртене на бани, демонтаж конструкции,

пробиване на всякакъв вид дупки. Събаряне на сгради, къртене на камък, тухла, фаянс, теракот комин, панел, къртене на бани и тоалетни, комини панелни стени и извозване на строителни отпадъци. На достъпни цени на клиента за Бургас и региона.

Кърти чисти извозва Бургас

Фирмата извъpшвa пpoфecиoнaлни къpтaчни и хамалски услуги. Разполагаме с надеждна къртачна техника, съвременен инструментариум и високо квалифицирани специалисти за къртене, почистване и извозване. Кърти, чисти, извозва, къртене на бетон, къртене на баня, изхвърляне и извозване на строителни и битови отпадъци.

Фирма за изхвърляне на отпадъци Бургас

Демонтаж, изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели, багаж, покъщнина, събиране на строителни и битови отпадъци в град Бургас и региона. Разполагаме не само с висококвалифицирани специалисти и необходимия опит в хамалските услуги, но и с всичката необходима техника за да отговорим, ефективно и коректно на вашите нужди. Фирмата ни предлага почистване на апартаменти, къщи, мази, тавански помещения, гаражи, и извозване на отпадъците до специализирано сметище със собствен транспорт и чували.

Фирма за изхвърляне на отпадъци Варна и областта

Предлагаме услугите изхвърляне на боклуци от вашия дом или офис. Включително обществени сгради, магазини, складове, строителни обекти и др. Ние сме фирма за изхвърляне на боклук, гарантираме, че вашите битови или строителни отпадъци биват рециклирани, дарени, или изхвърлени отговорно. Стари ненужни мебели, дивани, секции, гардероби, електро уреди, хладилници, перални, печки, електроника, гуми, строителни отпадъци, градински отпадъци, матраци, килими, балатуми, бяла и черна техника, телевизори, уредби, компютри, детски играчки, дрехи, кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и други.

Хамали за изхвърляне на отпадъци Варна

Фирмата ни е дългогодишен лидер в областта на хамалските услуги за град Варна и варненска област. Персоналът ни е от високо квалифицирани специалисти, обучени за всякакви ситуации. Без значение дали става въпрос за преместване на дома, офиса, магазина или склада вашето преместване ще бъде направено по всички правила за безопасност. За транспортиране на мебели и техника. Нашите хамали деликатно ще демонтират и изнесат вашите мебели и техника с асансьор или по стълбите ще натоварят мебелите и техниката в подходящ за целта камион и ще бъдат транспортирани до определено от вас място. След пристигане на адресат определен от вас нашите хамали ще свалят товара от камиона, ще го внесат в помещението и след това ще направят необходимия монтаж на мебелите.За транспортиране на мебели и техника. Нашите хамали деликатно ще демонтират и изнесат вашите мебели и техника с асансьор или по стълбите. Ще натоварят мебелите и техниката в подходящ за целта камион и ще бъдат транспортирани до определено от вас място. След пристигане на адресат определен от вас нашите хамали ще свалят товара от камиона, ще го внесат в помещението и след това ще направят необходимия монтаж на мебелите.