Почистване на мази и тавани

Почистване на мазе

Почистване на мазе или таван може да се извършва веднъж на няколко години. Може вече да сте се затрупали с безчет вещи. Предмети, техника, мебели, стари бъчви, бурета, рафтове, цистерни и варели от стара битова нафта, бидони и други. Понякога дори строителни материали, останали от минал ремонт и събирани с времето. Предлагаме почистване изнасяне извозване и изхвърляне на боклуци от изба-маза почистване на мазета и тавани Варна.

Почистване на таван

Ако имате нужда от почистване на тавани или мазета, спокойно можете да ни се доверите. Нашите хамали ще изхвърлят и извозят всичко ненужно от мазето и тавана, в които от много време съхранявате вашите стари и ненужни мебели и вехтории. Ние ще ви спестим много нерви и усилия и ще почистим тавана или мазето бързо, качествено и в срок, който вие определяте. Нашите услуги са комплексни и ако желаете може да се възползвате от пакетна цена за почистване и извозване на боклуци от маза или таванско помещение. Обадете се и разберете какво предлагаме! Можете да поръчате както една услуга, така и пакет, който ще включва всичко, от което имате нужда.

Изнасяне на стари мебели

За изнасяне на стари мебели и стара бяла и черна техника от вашите таван или мазе. Може да разчитате на нашите хамали, те имат дългогодишен опит в тази дейност. Ще направят всичко необходимо, за да удовлетворят желанията ви. Можете да разчитате на нас за сваляне на мебелите от тавана дори и без асансьор по стълбите. Ще се качваме и слизаме, докато всичко не бъде натоварено в превозното средство камион или микробус. След почистване на помещенията като всичко от тавана или мазето бъде изнесено, Ще почистим останалите дребни боклуци и няма да има и следа от извършваната дейност. Може да сте сигурни, че общите части стълбите или асансьора ще бъдат прилежно почистени след изнасяне на отпадъците. Ако мебелите или старата ви бяла и черна техника са непоправимо развалени и неизползваеми, то те ще бъдат рециклирани ако е възможно или извозени и изхвърлени до специализирано сметище Варна.