Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
почистване на дворове, градини, парцели, между блокови пространства, косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета.

Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва Варна.

Дворът е място, което много хора в старите къщи използват за склад. Струпани дърва за огрев, стари и ненужни вещи, машини, техника, повредени или захабени мебели. Понякога хората захвърлят редица непотребни вещи, в двора. Без да се замислят, че той е лицето на целия имот и гледката е не само неприятна, но и силно загрозяваща. В случаи, че сте решили да направите пролетно почистване на двора. На първо време трябва да се изнесат, сортират и извозят всички непотребни вещи ръждясали железа, въжета и найлони от различни земеделски конструкции. Струпани през последните години в двора, така че да имате по-голямо място за маневреност. Като цяло почистване на двор от струпани ненужни вещи е едно на ръка. Но почистване на двор от треви, бурени, сухи клони, дървени отломки и други от естествен произход, които искат по-специално внимание. И в двата случая добре би се отразила помощ от нашата фирма. За почистване на храсти, дървета, трева, камъни, строителни или битови отпадъци. Ние ще пристигнем с гребла, лопати, чували, храсторези, косачки, резачки, превоз за боклуците и всичко необходимо не само да съберем отпадъка, но и да почистим мястото след това!

Почистване на дворове Варна тел:0899 404 707

Предлагаме услуги почистване на дворове, градини, парцели, между блокови пространства. Косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета. Събиране, изнасяне, товарене и извозване до специализирано сметище на клони и трева. Цената за косене, рязане на храсти и дървета, събиране и извозване на отпадъците се определя в зависимост от височината на тревата, храстите, дърветата, и повърхността на терена. почистване на дворни места, извозване на храсти, дървета и отпадъци. Косене на трева почистване с храсторез. Окосяване изрязване и почистване на запустели дворове и терени. След всяко косене и рязане се извършва почистване на терена, извозване на отпадъците. Чистене на дворове и вилни места, разчистване на парцели, терени, запустели имоти от бурени, храсти и дървета. Рязане на опасни дървета, кастрене на клони.

тел: 0899 404 707