Почистване на дворове косене на трева Варна.

Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва Варна.

Косене на трева, почистване на дворове, рязане на дърва.
Почистване на дворове, градини, парцели, между блокови пространства, косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета.
Дворът е място, което много хора в старите къщи използват за склад. Струпани дърва за огрев, стари и ненужни вещи, машини, техника, повредени или захабени мебели. Понякога хората захвърлят редица непотребни вещи, в двора. Без да се замислят, че той е лицето на целия имот и гледката е не само неприятна, но и силно загрозяваща. В случаи, че сте решили да направите пролетно почистване на двора. На първо време трябва да се изнесат, сортират и извозят всички непотребни вещи ръждясали железа, въжета и найлони от различни земеделски конструкции. Струпани през последните години в двора, така че да имате по-голямо място за маневреност. Като цяло почистване на двор от струпани ненужни вещи е едно на ръка. Но почистване на двор от треви, бурени, сухи клони, дървени отломки и други от естествен произход, които искат по-специално внимание. И в двата случая добре би се отразила помощ от нашата фирма. За почистване на храсти, дървета, трева, камъни, строителни или битови отпадъци. Ние ще пристигнем с гребла, лопати, чували, храсторези, косачки, резачки, превоз за боклуците и всичко необходимо не само да съберем отпадъка, но и да почистим мястото след това!

Почистване на дворове Варна тел:0899 404 707

Предлагаме услуги почистване на дворове, градини, парцели, между блокови пространства. Косене на трева с моторна косачка и храсторез, рязане на храсти и клони рязане на дървета. Събиране, изнасяне, товарене и извозване до специализирано сметище на клони и трева. Цената за косене, рязане на храсти и дървета, събиране и извозване на отпадъците се определя в зависимост от височината на тревата, храстите, дърветата, и повърхността на терена. почистване на дворни места, извозване на храсти, дървета и отпадъци. Косене на трева почистване с храсторез. Окосяване изрязване и почистване на запустели дворове и терени. След всяко косене и рязане се извършва почистване на терена, извозване на отпадъците. Чистене на дворове и вилни места, разчистване на парцели, терени, запустели имоти от бурени, храсти и дървета. Рязане на опасни дървета, кастрене на клони.

тел: 0899 404 707

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*